Een frisse wind door de showroom: 1500 m² aan vernieuwing

Een frisse wind door de showroom: 1500 m² aan vernieuwing

26 september 2024

We hebben fantastisch nieuws! Onze showroom bij De Bossche Tapijtschuur heeft een volledige make-over gekregen. Met trots presenteren we opnieuw onze indrukwekkende ruimte van maar liefst 1500 m², waar je de laatste trends in vloeren en raamdecoratie kunt ontdekken.
Showroom De Bossche Tapijtschuur
Onze vernieuwde showroom biedt een complete beleving, waarbij we je laten zien hoe tapijten en vloeren een gedecoreerde ruimte compleet kunnen transformeren. We hebben gezorgd voor zorgvuldig samengestelde ruimtes waar je een gevoel krijgt van hoe onze producten in jouw interieur zouden kunnen passen. Of je nu op zoek bent naar een trendy tapijt, een robuuste pvc-vloer of de perfecte vinyloptie, onze showroom staat boordevol inspiratie voor elke stijl en budget. Benieuwd naar alle merken die we hebben? Bekijk al onze merken hier! Daarnaast vind je op onze website een selectie van onze producten. In onze showroom bieden we een bredere collectie vol wooninspiratie aan!
Showroom Stalen De Bossche Tapijtschuur Hebeta Montinique

Ons eigen merk: BTS-collectie

Daarnaast introduceren we met trots onze exclusieve online BTS collectie, die enkel via onze website verkrijgbaar is. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om in te spelen op de nieuwste trends in woondecoratie en biedt een breed scala aan hoogwaardige producten die perfect passen bij iedere woonstijl. Laat je online inspireren en ontdek de prachtige designs die alleen via onze webshop beschikbaar zijn.
Sterrenspecialist De Bossche Tapijtschuur

Vakmanschap en service: Beoordeeld met 9.8!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8, en dat is niet voor niets! Naast onze indrukwekkende collectie hebben we onze eigen inmeet- en montagemedewerkers, zodat je van begin tot eind verzekerd bent van vakmanschap en zorg. Bovendien is er gratis parkeren voor de deur en staat de koffie altijd klaar.
Showroom De Bossche Tapijtschuur balie ingang

Unieke raamdecoratie en gordijnen

In onze 1500m² showroom vind je een volledige ingerichte ruimte die gewijd is aan raamdecoratie en gordijnen. We zijn trots op onze unieke presentatie van showbanen en kapstalen in diverse kleuren en stoffen. Onze uitgebreide collectie maakt het mogelijk om direct de perfecte gordijnen of insectenwering te vinden, inclusief elektrische opties. Zo kun je eenvoudig jouw ideale raamdecoratie samenstellen, met behulp van onze stalen die je kunt testen in je eigen ruimte.
Showroom De Bossche Tapijtschuur Gordijnen

Wat mag je verwachten?

  • Een divers aanbod aan vloeren: van zacht tapijt tot duurzame PVC en vinyl;

  • Meters aan gordijnen met de mogelijkheid om een showbaan en kapstaal (met kleuren en van stoffen) tijdelijk mee naar huis te nemen en te bekijken, zodat je de beste keuze kunt maken;

  • Staalborden (die je kunt lenen) en online staalsamples zijn gratis beschikbaar op aanvraag;

  • Inspirerende interieursettings die je helpen bij het visualiseren van jouw droomruimte;

  • Persoonlijk en professioneel advies van onze interieurspecialisten;

  • Eigen inmeet- en montage service bij alle vloer- en raamdecoratie mogelijkheden.

Plan je bezoek vandaag nog!

Kom langs in onze vernieuwde showroom in Den Bosch en laat je inspireren. Met 1500 m² aan vloer- en raamdecoratie, professionele service en gratis parkeren voor de deur ben je verzekerd van een fijne en complete woonbeleving.

Onze showroom in Den Bosch is dé plek waar je alles zelf kunt zien, voelen en beleven. Of je nu een kleine make-over voor je woonkamer wil realiseren of een volledig nieuw interieurontwerp voor ogen hebt, wij staan voor je klaar om je te helpen. De koffie staat klaar!
Showroom De Bossche Tapijtschuur Buitenkant pand

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs