Ontdek de nieuwe PVC-click vloeren van De Bossche Tapijtschuur: Kwaliteit en gemak in één

Ontdek de nieuwe PVC-click vloeren van De Bossche Tapijtschuur: Kwaliteit en gemak in één

8 oktober 2024

Bij de Bossche Tapijtschuur zijn we trots om ons nieuwste assortiment aan eigen merk vloeren te introduceren: de PVC-click vloeren van BTS. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen om jouw woning niet alleen mooier, maar ook duurzamer en praktischer te maken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle vloer voor je woonkamer, keuken of slaapkamer, onze PVC-click vloeren bieden de perfecte oplossing. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van onze PVC-click vloeren en waarom ze de ideale keuze zijn voor jouw interieur.

Waarom kiezen voor PVC-click vloeren van BTS?

 

1. Eenvoudige installatie met click systeem

Een van de grootste voordelen van onze BTS PVC-click vloeren is het gebruiksgemak. Dankzij het handige klik systeem is de vloer eenvoudig en snel te leggen, zonder dat je lijm of speciale gereedschappen nodig hebt. Dit maakt het een perfecte keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Het klik PVC systeem zorgt ervoor dat de vloer naadloos aansluit, wat resulteert in een strak en professioneel afgewerkt resultaat.

2. Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk

Onze BTS PVC-click vloeren zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Ze zijn slijtvast, waterbestendig en bestand tegen dagelijkse slijtage, wat ze perfect maakt voor drukbezochte ruimtes zoals de hal, keuken en woonkamer. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden. Met slechts een stofzuiger en een vochtige doek houd je je vloer schoon en in topconditie. Dit maakt onze vloeren niet alleen duurzaam, maar ook ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Daarnaast kun je voor optimaal onderhoud gebruikmaken van de producten van James. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal ontwikkeld om jouw vloer in topconditie te houden. Voor extra bescherming van je vloer tegen krassen, kun je gebruikmaken van Scratch no more vloerbescherming onder meubels. 

3. Stijlvolle ontwerpen voor elke woning

Bij de Bossche Tapijtschuur begrijpen we dat stijl net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom hebben we een breed scala aan designs ontwikkeld binnen onze PVC-click vloeren collectie. Of je nu houdt van een moderne, strakke look of juist een warme, natuurlijke houtlook, bij ons vind je altijd een vloer die perfect bij jouw smaak en interieur past.

4. Budgetvriendelijke PVC click keuzes

We weten hoe belangrijk het is om kwaliteit te kunnen combineren met een aantrekkelijke prijs. Daarom bieden we regelmatig aanbiedingen aan op onze BTS PVC-click vloeren, zodat je jouw droomvloer kunt realiseren zonder je budget te overschrijden. Op zoek naar een goedkope en stijlvolle oplossing voor je woning? Houd dan onze webshop in de gaten voor de laatste aanbiedingen op onze klik PVC vloeren.

BTS vloeren van de Bossche Tapijtschuur

De PVC-click vloeren van BTS bieden de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ons eigen label is exclusief online verkrijgbaar, wat betekent dat je profiteert van scherpe prijzen. Je kunt online stalen aanvragen, zodat je de vloer kan ervaren voordat je een beslissing neemt. Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor je gezin of een stijlvolle toevoeging aan je interieur, onze klik PVC vloeren zijn een ideale keuze.

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs