Ontdek de nieuwe PVC vloeren van BTS: Duurzaam, stijlvol én betaalbaar

Ontdek de nieuwe PVC vloeren van BTS: Duurzaam, stijlvol én betaalbaar

22 oktober 2024

Ben je op zoek naar een stijlvolle, maar ook betaalbare vloeroplossing voor je woning? Dan zijn de PVC vloeren van BTS, verkrijgbaar bij De Bossche Tapijtschuur, precies wat je nodig hebt. Deze vloeren bieden een perfecte balans tussen duurzaamheid, design en betaalbaarheid, waardoor je zowel kwaliteit als een aantrekkelijke prijs krijgt. In deze blog laten we je kennismaken met de voordelen van onze PVC vloeren en waarom ze de ideale keuze zijn voor jouw interieur.

Voordelen van PVC vloeren van BTS

1. Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Onze PVC vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, waterbestendig en eenvoudig te onderhouden. Met slechts een dweil en een stofzuiger blijft je vloer in perfecte staat, zelfs in drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer of keuken. Voor een goed onderhouden vloer, kun je gebruikmaken van de James Vloerreiniger Schoon & Snel droog. Deze eigenschappen maken onze vloeren ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. 

2. Betaalbaar én stijlvol

Bij De Bossche Tapijtschuur combineren we kwaliteit met betaalbaarheid. Onze PVC vloeren zijn scherp geprijsd en we bieden regelmatig aanbiedingen aan, zodat je jouw droomvloer kunt aanschaffen zonder je budget te overschrijden. Ben je op zoek naar een goedkope maar toch luxe vloer? Dan zijn de vloeren van BTS de juiste keuze. Of je nu een warme houtlook zoekt of een moderne betonlook, onze collectie biedt voor elke stijl een passend ontwerp. 

3. Professionele installatie voor een perfect resultaat

PVC vloeren zijn dunne, flexibele vloeren die direct op de ondervloer worden gelijmd. Dit type vloer biedt een stabiele en strakke afwerking, omdat het perfect aansluit op een geëgaliseerde ondergrond. Een PVC vloer vraagt daarom om een professionele plaatsing. Dit zorgt voor een stabiele, strakke vloer die jarenlang meegaat. Onze vloeren zijn daarom ideaal voor wie gaat voor een hoogwaardige en duurzame vloeroplossing zonder gedoe. Neem gerust contact op bij twijfels over de ondervloer en/of de mogelijke opties.

Haal meer uit je budget met BTS

Onze PVC vloeren van BTS bieden je de mogelijkheid om een luxe vloer aan te schaffen zonder de hoofdprijs te betalen. Bij de Bossche Tapijtschuur profiteer je van hoge kwaliteit PVC vloeren tegen een goedkope prijs. Houd onze webshop in de gaten voor de laatste aanbiedingen en vraag gratis stalen aan, zodat je de vloer thuis kunt ervaren voordat je een keuze maakt. 

De PVC vloeren van BTS combineren duurzaamheid, stijl en betaalbaarheid, en maken van jouw huis een warme en uitnodigende plek zonder je budget te belasten. Bezoek de Bossche Tapijtschuur voor jouw ideale vloeroplossing en profiteer van scherpe prijzen en aanbiedingen!

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs