Ontdek de woontrends van zomer 2024 bij De Bossche Tapijtschuur

Ontdek de woontrends van zomer 2024 bij De Bossche Tapijtschuur

10 juli 2024

Welkom bij de zomereditie van onze woontrends voor 2024! Bij De Bossche Tapijtschuur staan we klaar om je te inspireren met de nieuwste trends. Deze zomer draait alles om frisheid, natuurlijke elementen en een vleugje speelse kleur. Of je nu je hele interieur wilt vernieuwen of gewoon wat kleine veranderingen wilt aanbrengen, deze trends brengen een zomerse vibe in je huis.

1. Natuurlijke materialen en texturen

De natuur speelt een grote rol in de woontrends van deze zomer. Denk aan meubels en decoraties gemaakt van rotan, bamboe en hout. Deze materialen geven je huis een warme en aardse uitstraling. Combineer verschillende texturen, zoals een rotanstoel met een zachte, katoenen plaid, om een gelaagd en uitnodigend effect te creëren. Bekijk bijvoorbeeld de Interfloor Modern Stone 209, een prachtige vinylvloer met een natuurlijke uitstraling.

 

2. Levendige kleuren

Zomer 2024 brengt een explosie aan kleur in het interieur. Felle tinten zoals koraal, turkoois en citroengeel zijn populair. Deze kleuren brengen energie en vrolijkheid in je huis. Durf te experimenteren met kleur door bijvoorbeeld een accentmuur te schilderen of kleurrijke accessoires toe te voegen zoals kussens en vazen. Ontdek onze collectie kleurijke vloerkleden, zoals de Brinker vloerkleden, voor een levendig accent in je kamer.

3. Minimalistisch design

Hoewel kleuren deze zomer een statement maken, blijft minimalisme een belangrijke trend. Strakke lijnen, eenvoudige vormen en een beperkt kleurenpalet zorgen voor rust en ruimte in je interieur. Combineer minimalistische meubels met een paar opvallende accessoires om een gebalanceerd geheel te creëren. Bekijk onze collectie minimalistische PVC-vloeren of laminaatvloeren.

4. Groene oases

Planten blijven een must-have. Van grote kamerplanten tot kleine vetplanten, groen brengt leven in elke kamer. Deze zomer zien we een trend naar hangende planten en verticale tuinen. Deze vormen niet alleen een mooi decoratief element, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit in huis. Bezoek onze collectie raamdecoratie voor andere groene oplossingen, zoals plisségordijnen.

5. Duurzaamheid en vintage

Duurzaamheid groeit als belangrijke factor in interieurdesign. Investeer in meubels en decoraties van hoge kwaliteit die lang meegaan. Vintage en tweedehands items zijn ook populair. Ze geven je interieur karakter en zijn vaak uniek. Bovendien is het een milieuvriendelijke keuze! Ontdek onze collectie vintage en duurzame vloeren, zoals de Interfloor Construct-S 299, voor een unieke touch.

6. Outdoor living

Met de zomer voor de deur willen we zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Creëer een gezellige buitenruimte met comfortabele meubels, zachte kussens en sfeervolle verlichting. Denk aan een buitenkleed om je terras of balkon om te toveren tot een verlengstuk van je interieur. Bekijk onze selectie outdoorkleden, zoals de Hamat 691 Vento, voor een stijlvolle buitenruimte.

7. Persoonlijke touch

Last but not least, maak je huis echt eigen door persoonlijke elementen toe te voegen. Foto’s, souvenirs van reizen en zelfgemaakte kunstwerken geven je interieur een unieke en persoonlijke uitstraling. Mix en match deze items met de nieuwste trends voor een geheel dat echt jouw stijl weerspiegelt. We helpen je graag om jouw unieke stijl te creëren!

 

Zomer bij De Bossche Tapijtschuur

Met deze woontrends ben je helemaal klaar voor een stijlvolle en inspirerende zomer. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de frisse, nieuwe look van je interieur. Kom langs bij De Bossche Tapijtschuur of lees onze blogs voor meer tips en trends om jouw woonruimte perfect te maken!

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs